Termékek

 

Fronius Symo
 Symo 3-8 kw
Maximális rugalmasságot biztosít az alkalmazásokban

3,0-tól 20 kW-ig terjedő teljesítményosztályaival a transzformátor nélküli Fronius Symo a magán háztartások kisméretű háromfázisú invertere. A nagy rendszerfeszültségnek, a széles tartományú bemenő feszültségnek, valamint a korlátozás nélküli kül- és beltéri használatnak köszönhetően a berendezés méretezése biztosítja a maximális rugalmasságot. A WLAN-on vagy Etherneten keresztül lehetséges internetre való csatlakozás, valamint más gyártók komponenseinek egyszerű integrálása az egyik legkommunikatívabb inverterré teszi a Fronius Symo-t a piacon.

Fronius Galvo  
 Fronius_Galvo
Időtálló inverter kis önfogyasztási rendszerrel

Az 1,5 kW-tól 3,1 kW-ig terjedő teljesítményosztályú Fronius Galvo tökéletesen alkalmas magánházak számára, és különösen alkalmas önellátást biztosító  rendszerekhez. A beépített energiakezelő relével sikerült maximalizálni a saját fogyasztás arányát. Több más okos tulajdonságával együtt a Fronius Galvo a saját kategóriájának időtálló invertere: például a beépített adatgyűjtő, az egyszerű internetre kapcsolódás a WLAN hálózattal és a dugaszolókártyás technológia által, amelynek segítségével utólagosan beszerelhetők a kiegészítő funkciók.

Fronius IG Plus  
 IG Plus közepes
Az első többfunkciós eszköz. Megbízhatóság és a maximális kereset, minden időben

A Fronius IG Plus invertergeneráció a jól bevált Fronius IG család továbbfejlesztése. A 2,6 kW-tól 12 kW-ig terjedő teljesítménytartomány a szokványos rendszerméretek túlnyomó többségéhez kiválóan megfelelő. 95,9%-os maximális hatásfokával a Fronius IG Plus sorozat az egyik legjobb a transzformátoros inverterek között.

Fronius IG TL  
 fronius_IG_TL_rdax_100
Transzformátor nélküli inverter szabványos rendszer felügyelettel.

A Fronius IG TL egyesíti az előnyeit egy transzformátor nélküli inverternek, a magas szintű innovációnak, valamint a Fronius-tól elvárt minőségnek. A 3 és 5 KW közötti teljesítmény kategóriában a Fronius IG TL tökéletes rendszer lehet bármilyen családi házhoz, mezőgazdasági vagy kereskedelmi helyiséghez. Standard rendszerellenőrzése miatt a piacon a legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtja.

Fronius CL  
 Fronius_CL_rdax_100
Moduláris rendszer. Maximális hozam. Központi inverter Fronius MIX koncepcióval

A Fronius CL egyesíti a magas hozamú elektronikát az egyedi moduláris rendszerrel, amely akár 15 azonos teljesítményű modult képes működtetni a Fronius MIX alapján. Optimális választás központi inverternek akár több száz kilowattos rendszerek esetében. További előnyei közé tartoik a pontos MPP követés és az automatikus transzformátor váltó. Első osztályú, sokoldalú eszköz, amely biztosítja a folyamatos nagy teljesítményt.

Fronius Agilo  
 SE_WPIC_Agilo_Abdeckung_Display__rdax_100
Központi inverter forradalmian új szállítási és installációs rendszerrel

A Fronius Agilo úgy alkalmazkodott a telepítők igényeihez, mint semmilyen más központi inverter a piacon. A szállítástól a szerelésen keresztül a karbantartásig, szakembereink mindent megcsinálnak. Az opcionális szolgáltatások köre még nagyobb biztonságot nyújt – az indításhoz szükséges segítségnyújtástól kezdve a szervizelésig.

 

Vissza a tetejére