Szervíz

Szervíz

Esettanulmányaink bizonyítják, hogy azon inverterek amelyek datalogger webkártyával vannak ellátva hosszú távon stabilan monitorozhatóak, illetve hiba esetén távoli számítógépről elérve egyes beállítások könnyedén módosíthatóak.

Esetleges problémáival, illetve alkatrész cserével kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz bizalommal.
 24h-rá hibabejelentő telefon: +3620/9269-761

servicemap

A Fronius Uk Ltd. küldetése, hogy továbbra is fontos szerepet töltsön be a megújuló energiák piacán. A vállalat 1992 óta foglalkozik a fotovoltaikus elektronikával, különös figyelmet fektet a hálózati inverek és az alaktrészek professzionális monitorozása iránt. A sikeres vállalatunk kulcsa a legmodernebb nagyteljesítményű technológiák fejlesztése, és a magasabb szintű integrációk összekapcsolása az önálló készülékekkel és a modern kommunikációs eszközökkel.

A Fronius Service Partnerség keretén belül kiképzett profi szakembereink, kifejezetten a Fronius által gyártott inverterek szervízelésére szakosodtak, ezáltal biztosítva esetleges hibaelhárítás,karbantartás vagy alkatrész csere problémamentességét, gördülékenységét. Szerelőink az ország minden pontján megtalálhatóak, ezért a Fronius Szervíz szolgáltatása, gyors és megbízható. A rendszer másik előnye, hogy Ecofurb (UK ) Ltd. által képesek vagyunk távolról figyelni a rendszert, ezért a legkisebb eltérést esetén is, gyorsan és hatékonyan tudunk lépni. Továbbá igény esetén 6 hónapon belül installált inverterekre jogusultak vagyunk gyártói garancia kibővítésére.Garancia bővítési árakról e-mailben informáljuk. 

 

 

Vissza a tetejére